dimarts, 3 de juliol del 2012

Dai Matsumoto

No és poca la gent que s'ha interessat per en Dai Matsumoto, aquell Japonés que es va presentar a La Pobla de Segur per error i on la població el va acollir com si estés a casa.

El dissabte es presentava a les 8 del matí al Camp de Futbol per realitzar la inscripció a l'Espardenyada amb un somriure d'orella a orella i un cop es va donar el tret de sortida, a còrrer. Al cap de poc més d'1 hora i 40 minuts es presentava a la línea de meta seguit per en Jaume Folguera i en Xavier Freixinet amb qui ocuparia el podi.

En Dai, al veure tot el moviment que hi havia a La Pobla va decidir quedar-si fins el dilluns i va disfrutar tant com va saber de la diada Raiera, fent moltes amistats i despertant molta simpatía per La Pobla.

Ens comentava que el pròxim cap de setmana estarà al Sky Running de l'Alta Ribagorça, per després anar als Dolomites i finalment arribar a Suïssa, sempre per còrrer; la seva passió.

Ens agradaria que el tornéssim a veure en altres edicions però això ja serà més complicat, tot i així, Dai ja saps que Pobla és casa teva i hi seràs acollit sempre que tornis.

Aquest és el seu blog: http://ameblo.jp/tsumagoi-cabbage/



それは大松本にはほとんど関心を持っている人々は、エラーにPoblaドセギュールに提示し、拡張あたかも人々が彼を家に歓迎された日本人です。

土曜日に実行するには、耳から耳まで笑顔でEspardenyadaに登録してサッカー場に午前一度追い出さ8時に発表した。わずか1以上時間40分は表彰台を占めているジェームズとザビエルFolguera Freixinetに続いてフィニッシュラインに提供されました。

彼は多くの友人とラ·プエブラの喚起同情を作り、垂木で一日を楽しむ方法を知っていれば、大では、ラ·プエブラにあった動きを見ることは月曜日まで滞在することを決定します。

我々は、次の週末はハイRibagorçaし、ドロミテに移動し、最終的にスイスに到着し、常に動作して、彼の情熱を実行しているスカイになるという。

我々は、他のエディションを見に戻ってしたいと思いますが、これはより複雑である、ただし、大プエブラは家であり、常に戻ってそこに歓迎されるだろうことを知っています。


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada